Majówka - Toruń 2010
Majówka - Toruń 2010
Ja jestem "za" a reszta kolegów? Po tym zimowym śnie to w sam raz taki początek sezonu. Tylko tak na dwa dni chociaż, bo jak faktycznie będzie ten duży "Walker" 

Ostatnio zmieniony sob gru 11, 2010 01:55 przez Mickey, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Majówka - Toruń 2010
Jak na jednodniowy zlot to mogę lecieć, bo na dwudniowe zloty w Toruniu mam od małżonki szlabanMarcin_Os pisze:To co Panowie, lecimy ?może być śmiesznie.

No własnie, 1 Maja dobra data, wypada w sobotę.Mickey pisze:Marcin ja jestem "za" a reszta kolegów? Po tym zimowym śnie to w sam raz taki początek sezonu. Tylko tak na dwa dni chociaż, bo jak faktycznie będzie ten duży "Walker"Marcin_Os pisze: To co Panowie, lecimy ?może być śmiesznie.
Ale,
kaine bmw, nie wiem czy Ty coś tam organizujesz z Tą majówką w Toruniu. Mogli byście wreszcie jakieś konkretne jazdy na czas po równej nawierzchni zrobić, to byśmy trochę tam polatali. W polu cały dzień stać trochę kicha.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Z tą majówką super sprawa rok temu była konkurencja na 1/4 mili ale to było na lotnisku teraz patrze że ma być w innym miejscu tam gdzie ogólnopolski zlot bmw a tam nie ma długiego toru ;/
Tak jak koledzy piszą to wjazd EMek jest za darmo i ja jestem odpowiedzialny za plac wystawowy dla tych cudeniek,natomiast jeszcze nie do końca jest wiadome gdzie będzie impreza czy na lotnisku czy na starym miejscu,jest to w fazie ustaleń.Uspokoje Bombla że jest to 1 dniowa impreza więc śmiało Cię żona pewnie puści
Bombel to ja zawinę się z Tobą najwyżej będę mógł trochę się "odstresować" bez świadomości powrotu za kółkiem...Bombel pisze:Jak na jednodniowy zlot to mogę lecieć, bo na dwudniowe zloty w Toruniu mam od małżonki szlaban

kaine, więc mam kilka konkretnych pytań:kaine bmw pisze:Tak jak koledzy piszą to wjazd EMek jest za darmo i ja jestem odpowiedzialny za plac wystawowy dla tych cudeniek,natomiast jeszcze nie do końca jest wiadome gdzie będzie impreza czy na lotnisku czy na starym miejscu,jest to w fazie ustaleń.Uspokoje Bombla że jest to 1 dniowa impreza więc śmiało Cię żona pewnie puści
Czy to znaczy, że będzie oddzielne miejsce tylko dla M, niedostępne dla inntch modeli?
Czy będzie to miejsce o utwardzonym podłożu?
Czy będzie jazda na czas po równej nawierzchni?
Wyścigi na 1/4 mili kompletnie mnie nie interesują więc o to nie putam.
Na starym miejscu to ciężko będzie pomieścić takie tłumy jak w zeszłym roku.
Jeżeli moderator chce może wydzielić temat o majówce 2010.
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Zgodzę się z Marcin_O rok temu na majówce przecież była rekordowa liczba aut chociaż tak mi się wydaje a w tym roku przy dobrej pogodzie wątpię żeby było mniej samochodów.
Kaine, właśnie w tym problem, że u mnie majówka zawsze przeciągała się do dwóch dni. Wydzielmy proszę temat, bo śmiecimy koledze.kaine bmw pisze:Uspokoje Bombla że jest to 1 dniowa impreza więc śmiało Cię żona pewnie puści
Powiem tak na chwile obecną co wiem na pewno.Tak na pewno będzie oddzielny plac dla M modeli i ewentualnie tych starszych oldtaimerów.Będzie to miejsce utwardzone najprawdopodobniej asfaltowe,w przypadku starego obiektu ten biały plac o którym na pewno już wiecie.Co do jazdy na czas to gdy zostaniemy na starym obiekcie to na tę chwilę nie wiem gdyż przejął go nowy właściciel i jest w kompletnej przebudowie łącznie z torem.A czemu aż do dwóch aż tak ostro było?Nie widzę przeszkód by wydzielić osobny temat jak chcecie
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Keine w 2009r wjazd dla ///M też był gratis?
Jak tak to jakoś do mnie nie dotarło bo zapłaciłem normalnie

No właśnie, a jak wy je wybieracie na tych bramkach? Że to M a nie M pakiet albo coś innego z silnikiem od M
W dowód zaglądacie, pod maskę czy trzeba się przypomnieć?

było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
W zeszłym roku równiez płaciłem za wjazd, wiec cos nie hallo z tym gratisem.--==maly==---- pisze:Keine w 2009r wjazd dla ///M też był gratis?
Tak jak powiedzieli na bramie, ///M nie płaci na ogólnopolski zlot w sierpniu,
na majówke- płatne.
RED DEVIL
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
też płaciłem i otrzymałem takie samo info jak wolvi ...darmo to w sierpniu...
więc też jestem bardzo ciekaw jak ma się darmówka na tej majówce
więc też jestem bardzo ciekaw jak ma się darmówka na tej majówce
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
W dowodzie musi być M.Marcin_Os pisze:No właśnie, a jak wy je wybieracie na tych bramkach? Że to M a nie M pakiet albo coś innego z silnikiem od MW dowód zaglądacie, pod maskę czy trzeba się przypomnieć?
ZJAR